integreret tegning

På en iOS-enhed kan du oprette en integreret tegning i en note med din finger eller Apple Pencil. I modsætning til skitser vises integrerede tegninger ikke i bilagsbrowseren, men de er meget velegnede til at lave håndskrevne noter, som du kan søge i, nøjagtigt som al anden tekst. Integrerede tegninger kan ses på alle enheder, hvor du bruger Noter. Du kan dog ikke åbne dem i Billedfremviser eller ændre deres størrelse.

Inline-tegning på iPhone, der viser et spil Kryds og bolle.