noter opbevaret på din Mac

Du kan opbevare noter på Mac i stedet for en onlinekonto (som din iCloud-konto). Hvis du opbevarer noterne på Mac, er de ikke tilgængelige på dine andre enheder.

Noter, der opbevares på Mac, vises under På min Mac i indholdsoversigten. Hvis På min Mac ikke vises i indholdsoversigten, kan du slå emnet til.

Du slår På min Mac-kontoen til ved at vælge Noter > Indstillinger og derefter vælge afkrydsningsfeltet “Slå kontoen På min Mac til”.

Bemærk: Hvis du senere slår kontoen På min Mac fra, påvirker det ikke noter i dine andre konti (f.eks. iCloud).