iMessage

iMessage er en sikker beskedtjeneste, som du kan bruge til at sende og modtage beskeder på din Mac, iOS- eller iPadOS-enhed eller på dit Apple Watch.

Når andre sender en besked til din e-mailadresse eller dit telefonnummer vha. iMessage, modtager du beskeden på alle de enheder, der er indstillet til at modtage beskeder, som sendes til den e-mailadresse eller det telefonnummer. Når du ser en iMessage-samtale, kan du se alle de beskeder, der er sendt fra en hvilken som helst enhed, så du kan tale med dine venner, uanset hvor du er. Se Apple-supportartiklen Brug af Kontinuitet til at tilslutte din Mac, iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple Watch.

Du skal have et Apple-id, før du kan bruge iMessage. Hvis du har foretaget køb fra iTunes Store eller App Store, eller du har logget ind på iCloud, har du et Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et i Beskeder.