Et kort over New York, der viser en rejseguide til populære seværdigheder.

Find steder, der er et besøg værd

Udforsk guider med samlinger af nye restauranter, steder, du kan besøge i din næste ferie, eller ting, du kan opleve.

Sådan finder du guider til mad og rejser

Et kort over San Francisco, der viser en rute med flere stop.

Få vejvisning til flere stop

Planlæg en kørerute med flere stop, og åbn nemt vejvisningen på din iPhone, når du er klar.

Sådan får du vejvisning

En interaktiv 360 graders visning af en lokal seværdighed i San Francisco med et 3D-kort i det nederste højre hjørne.

Udforsk, før du tager afsted

Inden en tur kan du se dig omkring og udforske udvalgte byer i 3D.

Sådan ser du dig omkring

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Kort ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.