16" MacBook Pro med medfølgende tilbehør set fra siden.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til porte, stik, tilbehør og andet på MacBook Pro.

Tag en rundtur på MacBook Pro

En åben MacBook Pro med ordet "hello" og knappen "Get Started" på skærmen.

Vil du i gang nu?

Start din MacBook Pro ved at slå skærmen op eller trykke på en tast. Følg trinene i Indstillingsassistent, hvorefter du er klar til at gå på opdagelse.

Indstil din MacBook Pro

MacBook Pro set fra oven.

Hvis du er ny Mac-bruger

Opdag, hvad din nye MacBook Pro med macOS Sonoma kan. Disse tips og gode råd kan hjælpe dig i gang, især hvis du skifter fra en Windows-computer.

Er du ny Mac-bruger?

Overlappende skærme fra appsene FaceTime, Genveje og Beskeder.

Opdag nye funktioner

Se nyhederne i macOS Sonoma og de medfølgende apps.

Nye funktioner i macOS Sonoma

Symboler for apps, der følger med din MacBook Pro.

Gør mere

Din MacBook Pro leveres med apps til alt, hvad du vil gøre. Rediger og del dine fotos og videoer, opret præsentationer, og nyd musik, bøger, film m.m. Og opdag nye apps i App Store, herunder iPhone- og iPad-apps som nu kan bruges på Mac-computere med Apple Silicon.

Læs om de apps, der følger med din MacBook Pro

Brugerhåndbogen Vigtigt om MacBook Pro er til de aktuelle MacBook Pro-modeller. Du kan gennemse brugerhåndbogen ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet med support til MacBook Pro.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.