Brugerhåndbog til macOS

til macOS Mojave

Skrivebordet på en Mac med vinduet Vis åbent og stakke på skrivebordet langs skærmens højre kant.

Gør mere på skrivebordet

Med macOS kan du nemt organisere og tilpasse dit skrivebord – og få arbejdet gjort uden nogensinde at åbne et program.

Læs om, hvad du kan gøre på skrivebordet

Vinduet Familiemedlemmer i iCloud-indstillinger.

Familien kommer først

Med macOS og iCloud kan du og dine familiemedlemmer dele køb – f.eks. musik eller bøger – og blive underholdt, være produktive og holde forbindelsen, uanset hvor I er.

Læs om, hvordan du deler uden at gå på kompromis med sikkerheden

Launchpad, der viser programsymboler i et net hen over skærmen.

Programmer til alt det, du vil foretage dig

Din Mac leveres med indbyggede programmer, du kan bruge til imponerende ting. Og du kan finde endnu flere fantastiske programmer i Mac App Store.

Læs om, hvad du kan gøre med programmer på din Mac

Symboler for sikkerhedsfunktioner, der er med til at beskytte dine data og din Mac.

Beskyt dine data og din Mac

Intet er vigtigere end beskyttelsen af dine data. Din Mac har værktøjer, du kan bruge til at beskytte dine data og sørge for, at din Mac er endnu mere sikker.

Læs om, hvordan du beskytter dine data

Du kan gennemse Brugerhåndbog til macOS ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Gå til webstedet om support til macOS, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.