Find din families enheder

Når du bliver medlem af en familie, kan du hjælpe andre familiemedlemmer med at finde deres Mac-computer, iOS-enhed, Apple Watch (watchOS 3 eller en nyere version) og AirPods vha. Find min iPhone på iCloud.com via din webbrowser. Du kan få flere oplysninger i Brug Find min Mac.

Du finder din families enheder på følgende måde:

• På Mac-computere skal Find min Mac være valgt i iClouds indstillinger.

• På iOS-enheder skal Find min [enhed] være slået til (i Indstillinger > iCloud).

• Apple Watch skal bruge watchOS 3 eller en nyere version.

• Du kan som standard se enhedernes lokalitet for hvert familiemedlem. Hvis nogen er holdt op med at dele, skal de slå deling til igen, før du kan finde en enhed. Du kan få flere oplysninger i Hold op med at dele din lokalitet med familiemedlemmer.

Før du kan hjælpe med at finde din families enheder, skal du melde dig ind i en familie.