Find software og opdateringer på internettet

Hent software, sikkerhedsopdateringer og systemopdateringer fra Mac App Store eller fra Apples websted.

• Besøg Mac App Store.

Vælg mellem tusindvis af Mac-programmer, og køb og hent dem, du vil bruge. Når et program er installeret, føjes det til Launchpad. Du kan også finde opdateringer til programmer og macOS i App Store.

Åbn App Store for mig

• Besøg Apple Downloads.€

Hent opdateringer til macOS-programmer, Apple-software, demoer og udvidelser til Safari.

• Besøg Apples supportwebsted med overførsler.

Få systemopdateringer til macOS, inkl. vigtige sikkerheds- og firmwareopdateringer. (Du kan få de samme opdateringer fra Mac App Store.)

Opdateringer til andre enheder findes også på Apples supportwebsted med overførsler.