Om avancerede netværksindstillinger

Brug vinduet Netværk til at vælge avancerede indstillinger, f.eks. til WINS-, DNS- og proxyservere, afhængigt af den netværkstjeneste, du bruger, og de tjenester, som leveres af internetudbyderen eller netværksadministratoren. Det er ikke alle muligheder, der er tilgængelige for alle tjenester.

TCP/IP-indstillinger

Indstil nogle netværkstjenester til at bruge IPv6- i stedet for IPv4-adresser. Se Indtast avancerede TCP/IP-indstillinger.

Indstillinger til DNS

En DNS-server (Domain Name System) konverterer internetnavne til IP-adresser, så du ikke behøver at kende IP-adressen på en server, du prøver at oprette forbindelse til. Se Indtast indstillinger til DNS og søgedomæne.

Indstillinger til WINS

WINS (Windows Internet Naming Service) er en del af Microsoft Windows-servere og administrerer forbindelsen mellem servernavne og lokaliteter med IP-adresser (Internet Protocol). Se Vælg WINS-indstillinger.

Indstillinger til proxyserver

Hvis computeren er forbundet med et netværk, som er beskyttet af en firewall, skal du måske vælge proxyservere eller bruge passiv FTP-funktion (PASV) for at få adgang til visse internetsteder. Se Indtast indstillinger til proxyserver.

Ethernet-hardwareindstillinger

Vælg Ethernet-hardwareindstillinger, hvis dit netværk kræver det, og netværkstjenesten understøtter det. Se Vælg avancerede hardwareindstillinger eller Brug Gigabit Ethernet.