Hvis en tastaturgenvej ikke virker

Det er muligt at have tastaturgenveje til et program, som giver problemer i et andet program. F.eks. åbner Kommando-Mellemrum menuen Spotlight, men i et andet program bruges den evt. til at skifte mellem forskellige indtastningsmetoder.

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Tastatur.

Åbn Tastatur for mig

2. Klik på Genveje. Der vises et gult advarselsmærke ud for de tastaturgenveje, der er problemer med. Klik på genvejen, og rediger den.