Se programmer, arkiver og servere, du har brugt for nylig

De senest brugte programmer, arkiver og servere vises på Apple-menuen. Åbn hurtigt et program eller et arkiv igen, eller opret en ny forbindelse til en server fra menuen.

Åbn emner igen

• Åbn et program eller et arkiv igen: Vælg Apple > Seneste emner, og vælg derefter emnet under Programmer eller Dokumenter på undermenuen.

• Opret forbindelse til en server igen Vælg Apple > Seneste emner, og vælg derefter serveren under Servere på undermenuen.

Rediger antallet af viste emner

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Generelt.

Åbn Generelt for mig

2. Klik på lokalmenuen Seneste emner, og vælg derefter et tal.

Du sletter menuen Seneste emner ved at vælge Apple > Seneste emner > Slet menu.