Hvis du ikke kan se billeder på en skærm, som er sluttet til en bærbar Mac

Hvis du har sluttet din bærbare Mac til en skærm eller et fjernsyn, men ikke ser Mac-skrivebordet på skærmen, skal du prøve at følge instruktionerne herunder.

1. Luk den bærbare Mac for at sætte den på vågeblus.

2. Slut strømforsyningen til Mac og en stikkontakt.

3. Slut din Mac til en ekstern skærm igen.

4. Slut et USB-tastatur, en mus eller et pegefelt til din Mac.

Hvis du bruger et trådløst tastatur og pegefelt eller en trådløs mus, skal du sikre dig, at enheden er tændt.

5. Vent et par sekunder, og tryk derefter på en tilfældig tast på det eksterne tastatur for at afbryde vågeblus på Mac.

Hvis det trådløse tastatur og pegefelt eller den trådløse mus ikke er parret med Mac, åbnes Bluetooth-indstillingsassistent, så du kan danne par med enhederne.