Del internetforbindelsen på din Mac

Du kan dele internetforbindelsen på din Mac med andre brugere på det lokale netværk.

1. Åbn vinduet Deling, hvis det ikke allerede er åbent (vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Deling).

Åbn Deling for mig

2. Vælg afkrydsningsfeltet Internetdeling.

3. Klik på lokalmenuen “Del forbindelsen fra”, og vælg derefter den internetforbindelse, du vil dele. Hvis du f.eks. har forbindelse til internettet via Ethernet, skal du vælge Ethernet.

4. Vælg, hvordan du vil dele internetforbindelsen, på listen “Til computere, der bruger”. Hvis du f.eks. vil dele internetforbindelsen via Wi-Fi, skal du vælge Wi-Fi.

Hvis du deler din internetforbindelse vha. Wi-Fi, skal du fravælge afkrydsningsfeltet Internetdeling, klikke på Indstillinger til Wi-Fi, give netværket et navn og en adgangskode og derefter vælge afkrydsningsfeltet Internetdeling igen.

ADVARSEL: Hvis den samme port (f.eks. Ethernet-porten) bruges til internetforbindelsen og lokalnetværket, skal du først undersøge, om der kan opstå problemer, hvis du slår internetdeling til. I nogle tilfælde kan det forstyrre netværket, hvis du deler din internetforbindelse. Hvis du bruger et kabelmodem, kan indstillingerne til andre af internetudbyderens kunder blive ændret. Internetudbyderen kan udelukke dig som kunde.