Indstil en anden iCloud-konto

Du kan også tilføje en anden iCloud-konto i vinduet Internetkonti og bruge den med Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter. Du kan kun bruge din primære iCloud-konto til andre iCloud-funktioner som iCloud Drive, iCloud-fotobibliotek og iCloud-fotodeling, iCloud-faner i Safari, iCloud-nøglering, Tilbage til min Mac og Find min Mac.

Bemærk: Hvis du tilføjer en anden iCloud-konto, der har opgraderede noter, vises de ikke på denne Mac. Men du kan se og redigere noter i den konto, hvis de stadig er i det tidligere format af Noter.

Vinduet Internetkonti med to iCloud-konti. På listen til venstre er den anden konto valgt, og den viser, at kun nogle funktioner er tilgængelige.

Tilføj en anden iCloud-konto

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.

Åbn vinduet Internetkonti for mig

2. Klik på knappen Tilføj , og klik derefter på iCloud.

3. Skriv dit andet Apple-id (eller klik på Opret Apple-id), skriv adgangskoden og klik derefter på Log ind.

Rediger kontooplysninger

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.

Åbn vinduet Internetkonti for mig

2. Vælg din anden iCloud-konto til venstre, og klik på Oplysninger for at se det Apple-id, der bruges til denne iCloud-konto, og for at ændre den kontobeskrivelse, der vises i vinduet Internetkonti.

Slå funktioner til eller fra

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.

Åbn vinduet Internetkonti for mig

2. Vælg din anden iCloud-konto til venstre, og vælg derefter hver enkelt funktion, du vil bruge, og fravælg eventuelle funktioner, du ikke vil bruge.

Hvis du slår funktionen Kontakter til, mens programmet Kontakter synkroniseres med Google Contacts, bliver Google-synkronisering slået fra. Du skal lade det være slået fra, mens du bruger iCloud til dine kontakter.

Administrer iCloud-lagringsplads

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.

Åbn vinduet Internetkonti for mig

2. Vælg din anden iCloud-konto til venstre, og klik derefter på Administrer. Se Administrer iCloud-lagringsplads.

Fjern en anden iCloud-konto

1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.

Åbn vinduet Internetkonti for mig

2. Vælg din anden iCloud-konto til venstre, og klik derefter på knappen Fjern .

Hvis din Mac er indstillet til iCloud-nøglering, når du fjerner din anden iCloud-konto, bliver du spurgt, om du vil fjerne kontoen fra dine andre Mac-computere, der er indstillet til iCloud-nøglering, eller om kontofunktionerne kun skal slås fra på denne Mac.

Du kan få flere oplysninger om brugen af iCloud-funktioner i et macOS-program, f.eks. Mail eller Kontakter, ved at åbne programmet, vælge Hjælp > Hjælp til [program] og derefter søge efter iCloud.