mappen Bibliotek

Denne mappe indeholder skrifter, internettilbehør og andre emner, som bruges af programmer, der er tilgængelige for alle brugere af din Mac. Brug ikke denne mappe til opbevaring af arkiver og mapper, som du opretter. Brug i stedet mappen Dokumenter.

Mappen Bibliotek er skjult. Hvis du har brug for at åbne den, skal du klikke på skrivebordet for at sikre dig, at du arbejder i Finder, trykke på og holde Alternativtasten nede og derefter vælge Gå > Bibliotek.