Apple-id

Et Apple-id giver dig adgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id.

Du kan få flere oplysninger om Apple-id på siden med support til Apple-id. Du opretter et Apple-id ved at gå til webstedet om Apple-id-konto.

Alle dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id. Hvis du køber ind på din iPad, iPhone eller en anden Mac, skal du altid logge ind med det samme Apple-id, så du kan se alle dine køb i butikken på denne Mac og hente evt. tilgængelige opdateringer.

Der er flere oplysninger i Apples supportartikel Brug af Kontinuitet til at tilslutte din Mac-computer, iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple Watch.