stakke

En stak er en genvej til en mappe i Dock. Den giver dig hurtig og direkte adgang til arkiver i en mappe. En stak kan indeholde alt, der kan anbringes i en mappe. Når du klikker på en stak, åbnes den. Du kan trække emner ind og ud ad stakke, ligesom du gør med almindelige mapper.

Dock leveres som standard med stakken Overførsler, så du nemt kan få adgang til emner, du henter fra internettet, og emner, du modtager som bilag eller via AirDrop. Du kan tilføje flere stakke ved at trække mapper til højre for skillelinjen i Dock.

Hvis du hellere vil se en stak som en mappe, kan du ctrl-klikke på symbolet for stakken i Dock og derefter vælge Vis som mappe.