føler til omgivende lys

Mange Mac-computere og skærme har en indbygget føler til omgivende lys, der automatisk justerer skærmens lysstyrke afhængigt af de aktuelle lysforhold. Du kan finde ud af, om din Mac eller skærm har en føler til omgivende lys, ved at se i den håndbog eller dokumentation, der fulgte med enheden.

Hvis din Mac har en føler til omgivende lys, kan du bruge den til at justere skærmens lysstyrke ved at vælge afkrydsningsfeltet “Juster lysstyrke automatisk” i vinduet Skærm i Systemindstillinger.