Safari-forslag

Safari-søgninger indeholder Safari-forslag fra internettet, iTunes og App Store og forslag om biograftider, lokaliteter i nærheden m.m.

Når Safari-forslag er slået til i Safari, sendes dine søgninger, de valgte Safari-forslag og tilhørende brugsdata til Apple. Hvis Lokalitetstjenester er slået til på din Mac, når du sender en søgeanmodning til Safari med Safari-forslag slået til, sendes din Macs lokalitet på det pågældende tidspunkt til Apple. Hvis din Mac kan få adgang til abonnementstjenester til musik og video, sendes oplysninger om navnene på abonnementstjenester og typer af abonnementer muligvis til Apple for at levere mere relevante musik- og videoforslag til dig. Dit kontonavn, dit kontonummer og adgangskoden til din konto sendes ikke til Apple. Lokalitet, søgeudtryk og brugsoplysninger, som sendes til Apple, vil kun blive brugt af Apple til at gøre Safari-forslag mere relevante og til at forbedre andre Apple-produkter og -tjenester.

Hvis du ikke ønsker, at dine brugsdata i forbindelse med Safari-søgninger og Safari-forslag sendes til Apple, kan du slå Safari-forslag fra i Safari. Vælg Safari > Indstillinger, klik på Søg og fravælg afkrydsningsfeltet til Safari-forslag.

Du kan slå Lokalitetstjenester til Safari-forslag fra i vinduet Sikkerhed & anonymitet i Systemindstillinger på din Mac ved at klikke på fanen Anonymitet, vælge Lokalitetstjenester, vælge Oplysninger ud for Systemtjenester og derefter fravælge Lokalitetsbaserede forslag. Hvis du slår Lokalitetstjenester fra på din Mac, sendes din præcise lokalitet ikke til Apple. For at kunne levere relevante søgeforslag bruger Apple muligvis IP-adressen på din internetforbindelse til at anslå din omtrentlige lokalitet ved at matche den til et geografisk område.

Når du bruger disse funktioner indvilger du i, at Apple og dets datterselskaber og repræsentanter overfører, indsamler, vedligeholder, bearbejder og bruger disse oplysninger som beskrevet ovenfor.

Oplysninger indsamlet af Apple vil blive behandlet i overensstemmelse med Apples politik mht. beskyttelse af personlige oplysninger, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy. Visse funktioner i forbindelse med Safari-forslag er måske ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder, og nogle funktioner i forbindelse med Safari-forslag kan variere efter området.