Redundant Array of Independent Disks (RAID)

Ved hjælp af RAID (Redundant Array of Independent Disks) kan du kombinere flere diske, så de fungerer som en disk. Afhængigt af hvordan du kombinerer diskene, kan RAID-sættet beskytte dine data mod hardwarefejl, give hurtigere adgang til dine data eller øge lagringskapaciteten. Du kan bruge Diskværktøj til at oprette flere forskellige typer RAID-sæt med de interne diske og tilsluttede eksterne diske.

Der er visse funktioner til diskadministration, f.eks. FileVault-diskkryptering, som ikke kan bruges med RAID-disksæt.

Hvis du har en Mac Pro med et Mac Pro RAID-kort, skal du bruge RAID-hjælpeapp. Det bruger RAID-kortet til at forbedre ydeevnen og oprette flere typer RAID-sæt.