administrator

En administrator kan tilføje og administrere andre brugere, installere programmer og ændre indstillinger. Den nye bruger, der blev oprettet, da du indstillede Mac første gang, er en administrator.

Der kan være flere administratorer på din Mac. Du kan oprette nye og konvertere almindelige brugere til administratorer.

Indstil ikke automatisk login til en administrator. Hvis du gør det, kan andre blot genstarte Mac for at få adgang som administrator. Du beskytter Mac bedst, hvis du ikke deler administratorers navne og adgangskoder med andre.