Touch ID

En funktion til genkendelse af fingeraftryk fra Apple findes på nogle Mac-computere og nogle Magic Keyboard-modeller. Med Touch ID kan du låse din Mac og visse emner, der er beskyttet med en adgangskode, op, hurtigt skifte mellem brugere, købe ind på nettet med Apple Pay og købe emner i iTunes Store, App Store og Apple Books.

Bemærk: Touch ID på Magic Keyboard (findes på nogle modeller) er kun kompatibelt med Mac-computere med Apple Silicon.

Du indstiller Touch ID ved at vælge Apple  > Systemindstillinger og derefter klikke på Touch ID . Placer din finger på Touch ID, for at bruge det.