bruger kun til deling

Du kan dele arkiver og mapper med andre på netværket. Du kan dele hele din Mac med alle eller kun give bestemte brugere adgang til visse mapper. Brugere kun til deling kan få ekstern adgang til fælles arkiver, men kan ikke logge ind eller ændre indstillinger på computeren.

Hvis du vil give en bruger tilladelse til at bruge dine fælles arkiver eller din skærm, skal du muligvis ændre indstillinger under Arkivdeling, Skærmdeling eller Ekstern administration i indstillingerne til Deling i Systemindstillinger.