Finder-indholdsoversigt

Findervinduer indeholder en indholdsoversigt med emner, du bruger ofte, inklusive mapper, diske og mærker.

Indholdsoversigten er som standard inddelt i fire dele.

Favoritter

Indeholder de emner, du oftest bruger, f.eks. AirDrop, arkiver, du har brugt for nylig, mappen Apps, mappen Dokumenter og mappen Overførsler. Du kan tilføje andre mapper ved at trække dem til Favoritter.

iCloud

Indeholder emner, der automatisk gemmes i iCloud Drive, emner, du deler, og som deles med dig, og, når du slår Mapperne Skrivebord & Dokumenter i iCloud til, mapperne Skrivebord og Dokumenter på iCloud.

Lokaliteter

Viser symboler, der repræsenterer computerens diske, alle diske eller enheder, der er tilsluttet din Mac, og alle tilgængelige optiske drev.

Delte computere og servere på lokalnetværket vises også her, inklusive AirPort- og Time Capsule-enheder.

Mærker

Mærker giver hurtig adgang til alle emner, der bruger et bestemt mærke. Klik på et mærke for at se arkiver, der bruger det pågældende mærke.

Du kan altid tilpasse indholdsoversigten i Finder. I Finder skal du vælge Finder > Indstillinger og derefter klikke på Indholdsoversigt eller Mærker.

Du kan gøre symboler og tekst i indholdsoversigten i Finder større ved at vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Generelt og derefter vælge en størrelse på lokalmenuen “Str. på symboler i indholdsoversigt”.