vælg lysbilleder

• Vælg et lysbillede: Tryk på en miniature til et lysbillede.

• Vælg flere lysbilleder: Hold en finger på en miniature til et lysbillede i lysbilledoversigten, og tryk derefter på de andre miniaturer med en anden finger. Tryk på en miniature til et lysbillede i lysbordsoversigten, tryk på Vælg nederst på skærmen, tryk på de andre miniaturer, og tryk derefter på OK.

• Vælg alle lysbilleder: Tryk i lysbilledoversigt på et lysbillede i lysbillednavigatoren, tryk på det igen, og tryk derefter på Vælg alt. Tryk på Vælg nederst på skærmen i lysbordsoversigten, tryk på Vælg alle, og tryk derefter på OK.