Log ind med dit Apple-id

Log ind med dit Apple-id for at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, Apple Books og andre.

Du kan logge ind under indstillingen eller gå til Indstillinger , tryk på Log ind på din iPod touch, og skriv derefter dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan se og ændre oplysningerne for dit Apple-id, herunder navn, foto, kontaktoplysninger, adgangskode, sikkerhedsindstillinger samt betalings- og leveringsomkostninger.

Dit indhold og dine oplysninger er tilgængelige på alle de enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Log ind med dit Apple-id.