Den velkomstskærm, der vises, første gang du tænder din iPad.

Introduktion

Indstil et par grundlæggende funktioner, før du begynder at bruge din nye iPad.

Basisindstilling

Låseskærmen på iPad med et foto af Jorden, der udfylder skærmen. I venstre side er widgets til Ur, Kalender, Påmindelser, Vejr og batteriet til Apple Pencil.

Giv den et personligt præg

Din iPad kan afspejle din stil og interesser og vise dine præferencer. Tilpas låseskærmen, tilføj widgets på hjemmeskærmen, juster tekststørrelsen m.m.

Sæt dit eget præg på din iPad

Et FaceTime-gruppeopkald med fire deltagere. FaceTime-betjeningspanelet findes nederst til venstre, herunder knapperne Højttaler, Kamera, Beskeder, Lydløs, Del og Slut. Billedet af den, der ringer op, vises i et lille rektangel nederst til højre.

Bevar forbindelsen

iPad gør det nemt at komme i kontakt med de personer, der er vigtige for dig. Start samtaler i Beskeder, foretag FaceTime-opkald, se film, og hør musik sammen med andre.

Hold kontakten med venner og familie

En skærm på iPad, hvor Organisator er slået til. De aktuelle vinduer er anbragt midt på skærmen, og andre seneste apps står på en liste i venstre side af skærmen.

Multitask med iPad

Se, hvordan du arbejder med flere apps på samme tid og skifter mellem de apps, du bruger mest.

Tilpas dit arbejdsområde

En Freeform-tavle med tegninger af planter og tegneværktøjer nederst.

Styrk din kreativitet

Opdag nye måder at udtrykke dig selv på med Apple Pencil.

Gør mere med Apple Pencil

Skærmen til Opret en konto til et barn med felter til barnets fornavn, efternavn og fødselsdato.

Indstil funktioner til børn

Når du beslutter, at dit barn er klar til at få sin egen iPad, kan du oprette et Apple-id til barnet, føje barnet til Familiedeling, styre barnets brug med børnesikring og indstille andre børnevenlige funktioner.

Indstil iPad til dit barn

Du kan udforske Brugerhåndbog til iPad ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.