Modeller, der understøtter behandling af anmodninger til Siri på enheden

• iPad mini (5. generation og nyere modeller)

• iPad (8. generation og nyere modeller)

• iPad Air (3. generation og nyere modeller)

• iPad Pro 11" (alle generationer)

• iPad Pro 12,9" (3. generation og nyere modeller)

Bemærk: iPad skal hente talemodeller til Siri, før den kan behandle anmodninger på enheden. Hvis du vil se, om din enhed bruger behandling på enheden, skal du gå til Indstillinger > Siri og søgning. Hvis teksten under Historik for Siri og Diktering er “Det, du siger, behandles på iPad-enheden”, betyder det, at talemodellerne til Siri er hentet.