Et magisk filmprojekt i iMovie på iPad.

Skab magiske film

Med magiske film kan du vælge videoklip og fotos og lade iMovie skabe din film med lydspor, overgange mellem klip m.m. Tilføj titler, anvend filtre, og rediger klip for at tilpasse din film.

Opret et nyt magisk filmprojek

Et storyboardprojekt i iMovie på iPad.

Opret storyboards til dine film

Vælg blandt et udvalg af storyboards for at komme i gang. Hvert storyboard indeholder en fleksibel skudliste med en trinvis vejledning i, hvilke klip du skal optage til din video, samt titler, overgange og musik, der passer til.

Opret et nyt storyboardprojekt

Et filmprojekt i iMovie på iPad.

Skab den perfekte film

Når du vil have kontrol over hver eneste detalje, kan du bruge avancerede værktøjer til at redigere dine klip samlet og derefter tilføje animerede titler, musik, filtre og effekter. iMovie hjælper dig med at fortælle din historie med et professionelt udtryk – og med at dele dit mesterværk med hele verden.

Opret et nyt filmprojekt

Du kan gennemse Brugerhåndbog til iMovie ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller ved at skrive et ord eller et sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.