De samme fotos vist på en iPhone, iPad og Mac.

Hvad er iCloud?

iCloud er en tjeneste fra Apple, der lagrer dine personlige oplysninger sikkert, holder dem opdateret på alle dine enheder og gør det nemt at dele dine fotos, arkiver og meget mere med venner og familie.

Få en introduktion til iCloud

Et gitter af appsymboler, herunder Fotos, iCloud Drive, Mail med mere.

Brug iCloud sammen med dine foretrukne apps

Se de samme fotos og videoer overalt. Hold dine arkiver opdateret på alle dine enheder. Gem data fra dine foretrukne apps, og se dem, hvor end iCloud er slået til.

Få mere at vide om, hvordan apps og funktioner bruger iCloud

Skærmbilledet Skjul min e-mailadresse i Safari på en iPhone.

Få mere lagringsplads og flere funktioner med iCloud+

Når du opgraderer til iCloud+, får du mere iCloud-lagringsplads til dine fotos og arkiver samt adgang til funktioner såsom Privat datatrafik med iCloud og Skjul min e-mailadresse.

Se, hvad iCloud+ indeholder

iCloud.com-startsiden på en Mac.

Brug iCloud på nettet

Se dine e-mail, fotos, arkiver med mere på iCloud.com. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Log ind, og brug iCloud.com

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til iCloud, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden og indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.