Opdaterede påmindelser

Hvis du opgraderer din konto i appen Påmindelser på en enhed med iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 eller en nyere version, kan du se opdaterede påmindelser på iCloud.com. Hvis du vil se, hvilken version af Påmindelser du har, skal du se efter et af følgende:

• Hvis du bruger opdaterede påmindelser, kan du se knappen Mere øverst til højre på hver påmindelsesliste.

• Hvis du ikke bruger opdaterede påmindelser, kan du se Indstillinger øverst til højre på hver påmindelsesliste.

Når du har opgraderet, kan du se dine påmindelser på iCloud.com og dine enheder med iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 eller nyere, hvor der er logget ind med det samme Apple-id. Hvis du også har enheder med tidligere versioner af iOS eller macOS, kan du ikke se dine opgraderede påmindelser på disse enheder.

Læs mere i Apple-supportartiklen Opgrader appen Påmindelser i iOS 13 eller nyere.