Læs mere om, hvordan du bruger Kontakter på iCloud.com på en tablet

Se Brug Kontakter på iCloud.com i brugerhåndbogen til iPad på iCloud.com.

Hvis du vil have adgang til dine kontakter på iCloud.com, skal du bruge en tablet eller computer. Du kan ikke bruge Kontakter på iCloud.com på en telefon.

Du kan også få adgang til kontakter, der er gemt i iCloud, på enhver enhed, hvor Kontakter er slået til i indstillingerne for iCloud.