iCloud.com-startsiden på en Mac.

Brug iCloud på nettet

Se dine kontakter, arkiver, noter m.m. på iCloud.com. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Hvad er iCloud.com?

En mappe på iCloud Drive, der kaldes "Min fotografering", indeholder fotos og undermapper.

Samarbejd uden problemer

Du kan lagre dine arkiver sikkert i iCloud Drive, så du kan dele dem med venner og kolleger.

Sådan deler du arkiver i iCloud Drive

En iCloud-note med titlen "Vandreture i naturen."

Tag noter

Brug Noter på iCloud.com til at nedfælde en hurtig tanke eller gemme noget vigtigt til senere.

Sådan opretter du en note

De samme fotos vist på en iPhone, iPad og Mac.

Få flere funktioner

Indstil iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og få adgang til alle iCloud-funktionerne.

Læs mere om, hvordan du foretager dig mere med iCloud

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til iCloud, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden og indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.