iCloud.com-hjemmesiden på din iPhone.

Brug iCloud på nettet

Se dine fotos, arkiver, noter m.m. på iCloud.com. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Hvad er iCloud.com?

En iPhones låste skærm med meddelelsen: "Mistet iPhone. Denne iPhone er blevet væk. Ring venligst til mig. (669) 555-3691."

Find din mistede enhed

Hvis du mister en enhed, kan du bruge Find enheder på iCloud.com til at finde den, slå funktionen Mistet til eller slette den eksternt.

Læs om, hvordan du bruger Find enheder

En mappe i iCloud Drive med titlen "Skrivebord" indeholder fotos og præsentationer.

Alle dine arkiver, hvor som helst

Du kan gemme dine arkiver sikkert i iCloud Drive og få adgang til dem på alle dine enheder.

Læs mere om iCloud Drive

Fotos-appen er åben på en iPhone, iPad og Mac. De kan se de samme to samlinger i Minder: "Indiske Eventyr" og "Århundredes Ridt".

Se dine fotos på enhver enhed når som helst

Se dine fotos og videoer i en webbrowser.

Brug af iCloud-fotos på iCloud.com

Du kan udforske brugerhåndbogen til iCloud.com ved at trykke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller ved at indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.