iCloud.com-startsiden på en iPad.

Brug iCloud på nettet

Se dine kontakter, arkiver og noter på iCloud.com. De er sikre, opdaterede og tilgængelige, uanset hvor du er.

Hvad er iCloud.com?

En mappe i iCloud Drive med titlen "Skrivebord" indeholder fotos og præsentationer.

Samarbejd uden problemer

Du kan lagre dine arkiver sikkert i iCloud Drive, så du kan dele dem med venner og kolleger.

Sådan deler du arkiver i iCloud Drive

En iCloud-note med titlen "Ideer til køkkenrenovering." Den indeholder en tjekliste med navnet "Gøremål", hvor to emner er tjekket af.

Tag noter

Brug Noter på iCloud.com til at nedfælde en hurtig tanke eller gemme noget vigtigt til senere.

Sådan opretter du noter

Den samme Keynote-præsentation vist i et editorvindue på en iPhone, iPad og Mac.

Få flere funktioner

Indstil iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og få adgang til alle iCloud-funktionerne.

Læs mere om, hvordan du foretager dig mere med iCloud

Du kan udforske brugerhåndbogen til iCloud ved at trykke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.