Importer bøger eller PDF-dokumenter

Hvis du har bøger, som du ikke har fået fra iBooks Store, eller PDF-dokumenter, som du vil åbne i iBooks, kan du importere dem.

Åbn iBooks for mig

1. I iBooks skal du vælge Arkiv > Føj til bibliotek.

2. Søg efter den bog eller det PDF-dokument, du vil importere, i dialogen Åbn, og klik derefter på Tilføj.

Hvis du har bøger i iTunes, og du vil føje dem til dit iBooks-bibliotek, kan du også vælge Arkiv > Flyt bøger fra iTunes.

Bemærk: Hvis du vil se importerede bøger og PDF-dokumenter på alle dine enheder, skal du bruge iCloud til iBooks.