Hent og opdater købte bøger

Hvis du tidligere har slettet en bog, som du har købt i iBooks Store, er bogen stadig i iCloud, og du kan hente den igen, når du har forbindelse til internettet. Hvis du har indstillet Familiedeling, kan du også hente din families bøger.

Når der er opdateringer til dine bøger, kan du se knappen Hent i det øverste højre hjørne i dit bibliotek eller i iBooks Store.

Åbn iBooks for mig

Hent en bog

Først skal du sikre dig, at du er logget ind med det Apple-id, du brugte til at købe eller hente bogen. Du kan se det Apple-id, du bruger ved at vælge Butik > Vis mit Apple-id.

Bemærk: Bøger, som er skjult, kan ikke hentes.

1. I biblioteket skal du klikke på Alle bøger, vælge Sorter efter og derefter vælge Vis iCloud-bøger.

Hvis du ser Skjul iCloud-bøger, vises alle de bøger, du har købt, allerede.

Bemærk: Købte bøger vises i biblioteket med et iCloud-statussymbol .

2. Dobbeltklik på en bog med et iCloud-statussymbol for at hente og åbne den.

Hent familiemedlemmers bøger

Hvis du har indstillet Familiedeling, kan du hente din families bøger. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

1. Klik på iBooks Store (eller vælg Butik > Hjem), og klik derefter på Købt under Genveje til højre.

2. Klik på dit navn ud for Købt, og vælg et andet familiemedlem.

3. Klik på iCloud-statussymbolet på den bog, som du vil føje til dit bibliotek, og skriv derefter dine kontooplysninger.

Bøger, der er skjult, vises ikke og kan ikke hentes. Der er flere oplysninger i Del køb med din familie.

Indstil iBooks til at hente køb automatisk

Du kan automatisk hente køb fra iBooks Store, som du har foretaget på andre enheder, til din Mac.

1. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id. Du kan se det Apple-id, du bruger ved at vælge Butik > Vis mit Apple-id.

2. Vælg iBooks > Indstillinger, og klik på Butik.

3. Vælg “Hent nye køb automatisk”.

Opdater dine bøger

• Klik på knappen Hent , og vælg derefter de bøger, der skal opdateres, eller klik på Opdater alle.