Opret bogsamlinger

Du kan organisere bøger i dit bibliotek ved at gruppere dem i samlinger.

Åbn iBooks for mig

Opret en ny samling

1. Klik på Samlinger i dit bibliotek.

2. Klik på knappen Tilføj i nederste venstre hjørne, og giv din samling et navn.

3. Vælg Alle på listen til venstre, vælg en eller flere bøger, og træk dem derefter til din samling.

Bemærk: Bøger kan kun være i en samling ad gangen.

Du kan også vælge bøger og derefter vælge Arkiv > Ny samling fra det valgte.

Flyt bøger til en samling

Gør et af følgende i dit bibliotek:

• Vælg en bog, og vælg derefter Arkiv > Ny samling fra det valgte.

• Klik på Samlinger, vælg Alle på listen til venstre, vælg en eller flere bøger, og træk dem derefter til din samling.

• Klik på Liste, vælg en bog, klik på dens samling og indtast derefter en ny samling.

Bøger kan kun være i en samling ad gangen (selvom alle bøger vises i Alle).

Slet en samling, du har oprettet

• Klik på Samlinger, vælg samlingen og tryk på Slettetasten.

Hvis du sletter en samling, sletter det ikke bøgerne i samlingen (alle bøger vises i Alle).