Køb ind i iBooks Store

I iBooks Store kan du søge efter den bog, du er ude efter, og derefter få et uddrag, føje den til din ønskeliste til fremtidige køb eller købe bogen.

Værktøjslinjen i iBooks Store. Klik på Bibliotek for at vende tilbage til dit bibliotek.

Bemærk: iBooks Store er muligvis ikke tilgængelig i alle områder.

Åbn iBooks for mig

Klik på iBooks Store (eller vælg Butik > Hjem), og gør et af følgende:

• Find en bog: Du kan søge efter titel, forfatter, genre eller udgiver. Begynd at skrive i søgefeltet for at se forslag.

Spørg Siri. Sig f.eks.:

• “Find bøger af Apple”

• “Find bøger om iPhone”

Læs mere om Siri.

• Køb eller hent en bog: Klik på bogens pris eller på knappen Hent. Eller vælg en bog, læs beskrivelsen, og klik derefter på Køb bog eller Hent (eller brug Touch ID).

• Få et boguddrag (hvis det findes): Vælg en bog, og klik på Hent uddrag.

• Føj en bog til din ønskeliste: Vælg en bog, klik på pilen ud for Køb bog eller Forudbestil, og vælg derefter Føj til ønskeliste.

• Forudbestil en bog: Klik på bogens pris. Eller vælg en bog, læs beskrivelsen, og klik derefter på Forudbestil.

• Giv en bog: Vælg en bog, klik på pilen ud for Køb bog, og vælg derefter Giv bog som gave.

Der sendes som standard straks en e-mail med oplysninger om bogen. Du kan vælge, at gaven skal leveres senere, ved at vælge Anden dato og derefter indstille en leveringsdato.

Bemærk: Hvis Familiedeling er indstillet, og Spørg før køb er indstillet til din konto, bliver arrangøren af Familiedeling bedt om at godkende købet, når du klikker for at få en bog.