Touch Bar

En funktion, der findes på nogle Mac-computere. Du kan bruge velkendte bevægelser – som at trykke eller skubbe – direkte på Touch Bar for at justere indstillinger, bruge Siri, få adgang til funktionstaster og udføre opgaver i programmer.

Et tastatur med Touch Bar øverst; Touch ID findes i højre side af Touch Bar.

Touch Bar omfatter Touch ID, som du kan bruge til at låse Mac og visse emner, der er beskyttet med en adgangskode, op, købe ind på nettet med Apple Pay og købe emner i iTunes Store, App Store og iBooks Store.

Med Control Strip i højre side af Touch Bar kan du justere almindelige indstillinger – som lysstyrke og lydstyrke – og stille spørgsmål til Siri. Du kan udvide Control Strip, så du kan få adgang til flere indstillinger og funktioner, f.eks. Mission Control og Launchpad.

Touch Bar med knapper, der skifter afhængigt af program eller opgave, til venstre og den formindskede Control Strip til højre.

De andre knapper på Touch Bar afhænger af det program, du bruger, eller den opgave, du udfører. Her er et eksempel på udseendet af Touch Bar, når du skriver en e-mail i programmet Mail:

Touch Bar med knapperne til Mail fra venstre mod højre: Emoji, Farver, Fed, Kursiv, Understreget, Justering, Lister og Indtastningsforslag

Du kan få flere oplysninger om Touch Bar i Apple-supportartiklen Sådan bruger du Touch Bar på din MacBook Pro.