Hjemmeskærmen, der viser tilbehørskategorier langs toppen efterfulgt af kamerafeeds, scenefelter og tilbehørsfelter i værelset “Indgang”.

Kontroller dit hjem

Med Hjem kan du på en sikker måde styre og automatisere lamper, låse, termostater, persienner, Smart Plugs og andet tilbehør med en Apple-enhed, f.eks. din Mac. Med Hjem kan du styre alt tilbehør, der er mærket “Works with Apple Home”.

Sådan styrer du tilbehør

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Hjem ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.