FaceTime-hjælp

Velkommen til FaceTime

Foretag video- og stemmeopkald til din familie og dine venner, hvad enten de bruger iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

To venner, der foretager et FaceTime-videoopkald med et par. De to venner, som bruger en MacBook, ser parret på hovedbilledet og sig selv i billedet i billedet i øverste venstre hjørne af skærmen. Parret bruger en iPhone og ser deres venner på hovedbilledet og sig selv i det øverste hjørne.
FaceTime-vinduet før et opkald. Øverst til venstre er et søgefelt med “Sarah” indtastet i feltet, og derunder er en liste over søgeresultater, som viser kontakter med navnet Sarah med knapper ud for hver kontakt, så du kan starte et video- eller et samtaleopkald. Til højre er det, dit kamera viser – to personer, som er klar til at foretage et opkald.

Tal ansigt til ansigt

Uanset om du er hjemme eller ude at rejse, kan du bruge FaceTime til at tale ansigt til ansigt med familie og venner. Skriv deres kontaktoplysninger, og klik derefter på knappen Video eller knappen Lyd.

Der vises en meddelelse i det øverste højre hjørne på skærmen på din Mac, og den viser, at der er et telefonopkald i gang med din iPhone.

Foretag opkald fra Mac

Hvis du har en iPhone, kan du også foretage telefonopkald direkte fra din Mac. Når du har indstillet Mac til at overtage telefonopkald fra iPhone, kan du foretage opkald fra mange forskellige programmer, f.eks. Safari eller Kalender. Klik på knappen Telefon.

FaceTime-vinduet viser en mand, der hopper, mens han er midt i et videoopkald med en anden mand. Bunden af FaceTime-vinduet viser tre knapper: Knappen Live Photo, som manden kan klikke på for at tage et Live Photo af øjeblikket, og knapperne Slut opkald og Lydløs.

Arkiver et særligt øjeblik

Under et videoopkald kan du tage et Live Photo af den person, du taler med. Klik på knappen Live Photo.

Få mere at vide om, hvordan du foretager videoopkald, foretager og modtager telefonopkald på din Mac og tager et Live Photo.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.