Slå lyd fra eller skift lydstyrke

Du kan styre lydstyrken på FaceTime-samtale- og -videoopkald og telefonopkald på din Mac på flere måder.

Åbn FaceTime for mig

• Slå lyden fra på din egen stemme: Flyt markøren hen over opkaldsvinduet, og klik derefter på knappen Lydløs (eller brug Touch Bar). Du kan stadig høre den anden person i opkaldet, men vedkommende kan ikke høre dig.

Du slår lyden til igen ved at klikke på knappen Lydløs igen.

• Rediger lydstyrken på din mikrofon: Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Lyd, klik på Lyd ind, og træk derefter mærket “Styrke på lyd ind”.

Åbn vinduet Lyd ind i Lyd for mig

• Skift lydstyrke på det, du hører: Skift computerens lydstyrke. Se Skru op eller ned for lydstyrken.