RTT (real-time text)

RTT kombinerer stemme og indtastet tekst under telefonopkald uden brug af særlige enheder. Det er især nyttigt, hvis du har problemer med at høre eller tale. Med RTT kan du indtaste tekst under et telefonopkald, og modtagerne kan læse teksten med det samme. Du kan foretage og modtage RTT-opkald på din iPhone og andre Apple-enheder (denne funktion er ikke tilgængelig i alle områder og understøttes ikke af alle operatører).

Du kan få flere oplysninger om realtidstekst (RTT) i Apple-supportartiklen Sådan foretager og modtager du RTT-opkald på din Mac.