log ind med Apple-id

Log ind med dit Apple-id på din Mac for at få adgang til Apple-tjenester som iTunes Store, App Store, Apple Books og iCloud. Du kan se og ændre oplysningerne til dit Apple-id, herunder navn, fotografi, kontaktoplysninger, adgangskode og sikkerhedsindstillinger, samt oplysninger om betaling og levering. Når du logger ind med samme Apple-id på alle dine enheder, er dine oplysninger og dit indhold også tilgængeligt på disse enheder.

Du logger ind på din Mac ved at vælge Apple  > Systemindstillinger, klikke på Log ind og derefter skrive dit Apple-id og din adgangskode. I Apple-supportartiklen Brug af Apple-id til login finder du oplysninger om, hvordan du logger ind på dine andre enheder.