Indholdsoversigt til Kontakter

Indholdsoversigten til Kontakter viser tilgængelige grupper, mapper (hvis du bruger en Exchange-konto i Kontakter) og netværksbibliotekstjenester.

• Vis eller skjul indholdsoversigten: Vælg Oversigt > Vis grupper eller Oversigt > Skjul grupper.

• Skift størrelse på indholdsoversigten: Træk skillelinjen i indholdsoversigten til venstre eller højre. Hvis du trækker den helt til venstre, skjules den.

Hvis du ikke kan se forventede grupper, mapper eller biblioteker i indholdsoversigten, skal du vælge Kontakter > Indstillinger, klikke på Konti, og derefter sørge for, at dine konti er slået til.