Del en kontakt

Du kan dele dit kontaktkort eller en anden persons kontaktkort som et vCard-arkiv (.vcf), som andre kan føje til deres liste med kontakter. Du kan dele kort via e-mail, tekst eller en anden metode.

Bemærk: Hvis du ikke vil dele noter eller fotografier i kontaktkort skal du vælge Kontakter > Indstillinger, klikke på vCard og derefter fravælge afkrydsningsfelterne “Eksporter noter” og “Eksporter fotografier”.

Åbn Kontakter for mig

1. Vælg dit kort eller et andet kontaktkort.

2. Klik på knappen Del i det nederste højre hjørne af vinduet (eller brug Touch Bar).

3. Vælg, hvordan kortet skal deles – f.eks. i en e-mail eller note eller via AirDrop.

Hvis du har gjort dit kort privat, er de felter, som du valgte ikke at dele, ikke inkluderet, når du deler dit kort.