Udskriv mærkater, kuverter og lister

Du kan udskrive adressemærkater kuverter eller en liste over kontakter vha. oplysninger i programmet Kontakter.

Et eksempel på adressemærkater tilpasset med et billede og skriftfarve – klar til at blive udskrevet.

Åbn Kontakter for mig

Udskriv adressemærkater

1. Vælg kontakter eller en gruppe.

Det er kun kontaktkort med adresser, der udskrives.

Hvis du vil udskrive en mærkat med en returadresse, skal du vælge dit kontaktkort.

2. Vælg Arkiv > Udskriv.

3. Klik på lokalmenuen Format, og vælg derefter Adressemærkater.

Hvis du ikke kan se lokalmenuen Format, skal du klikke på Vis oplysninger i nederste venstre hjørne.

4. Klik på Layout eller Mærkat for at vælge indstillinger.

Layout: Vælg en mærkattype, f.eks. Avery Standard eller A4. Eller vælg Definer speciel for at oprette og definere din egen mærkat.

Mærkat: Vælg ekstra emner, der skal inkluderes på mærkater. Du kan f.eks.:

• Udskriv mærkater i alfabetisk rækkefølge eller efter postnummer

• Inkluder navne på firmaer eller lande

• Inkluder et billede

• Skift skriften eller skriftfarven

5. Klik på Udskriv.

Du ændrer rækkefølgen på fornavnet og efternavnet på adressemærkater ved at ændre indstillingen Vis fornavn i de generelle indstillinger.

Tip: Vil du udskrive den samme adresse på en side med mærkater? Opret en gruppe, der indeholder kontaktkortet med den adresse, du vil udskrive. Kopier og indsæt kortet i gruppen så mange gange, som du har brug for. Vælg derefter gruppen, og udskriv.

Udskriv kuverter

1. Vælg kontakter eller en gruppe.

Det er kun kontaktkort med adresser, der udskrives.

2. Vælg Arkiv > Udskriv.

3. Klik på lokalmenuen Format, og vælg derefter Kuverter.

Hvis du ikke kan se lokalmenuen Format, skal du klikke på Vis oplysninger i nederste venstre hjørne.

4. Klik på Layout, Mærkat eller Retning for at vælge indstillinger.

Layout: Vælg en standardkuvertstørrelse fra de internationale, nordamerikanske eller japanske layouttyper. Eller hvis du vil en kuvertstørrelse, som ikke har standardmål, skal du vælge Definer speciel for at oprette og definere dit egen layout.

Mærke: Vælg ekstra emner, der skal inkluderes på kuverter. Du kan f.eks.:

• Inkluder din returadresse (den skal vises på dit kontaktkort)

• Udskriv en kuvert til en bestemt adresse (f.eks. arbejde) eller til alle adresser (til kontakter, som har flere adresser)

• Udskriv kuverter i alfabetisk rækkefølge eller efter postnummer

• Inkluder navne på firmaer eller lande

• Inkluder et billede

• Skift skriften eller skriftfarven

Retning: Udskriv kuverter i stående eller liggende retning.

5. Klik på Udskriv.

Udskriv lister

1. Vælg kontakter eller en gruppe.

2. Vælg Arkiv > Udskriv.

3. Klik på lokalmenuen Format, og vælg derefter Lister.

Hvis du ikke kan se lokalmenuen Format, skal du klikke på Vis oplysninger i nederste venstre hjørne.

4. Vælg papirstørrelsen og retningen, og vælg de oplysninger (attributter), der skal inkluderes, på listen.

5. Klik på Udskriv.

Du kan ikke udskrive direkte fra en netværksbibliotekstjeneste. Hvis du vil udskrive kontakter fra et bibliotek skal du først trække dem til en anden konto.