Et Kalendervindue viser kontodialogen.

Flere konti, en kalender

Administrer alle dine begivenheder i Kalender. Også hvis de er i forskellige konti, f.eks. iCloud eller Google.

Sådan tilføjer du kalenderkonti

Et Kalendervindue i Månedsoversigt viser farvekodede personlige kalendere samt arbejds- og familiekalendere i indholdsoversigten under overskriften iCloud-konto.

Brug farvekoder til dit liv

Opret separate kalendere til forskellige dele af dit liv. Derefter kan du hurtigt overskue begivenhederne på dit arbejde, i din familie og i dit personlige liv.

Sådan tilføjer du en ny kalender

Infovindue til en begivenhed, der viser gæsterne og lokaliteten på et lille kort.

Inviter og bliv inviteret

Du kan hurtigt indstille dine egne begivenheder og sende kalenderinvitationer til venner og kollegaer.

Sådan inviterer du personer til begivenheder

Infovindue til en kalenderbegivenhed. Oplysningerne om begivenheden vises, herunder lokalitetens navn og adresse og et lille kort.

Sæt din begivenhed på kortet

Alle de oplysninger, du skal bruge om en begivenhed – lige ved hånden. Når du tilføjer lokaliteten for din begivenhed – f.eks. navnet på en restaurant – udfylder Kalender adressen, viser dig et kort og vejrudsigten og giver dig besked om, hvornår du skal tage afsted.

Sådan føjer du en lokalitet og rejsetid til begivenheder

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Kalender ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.