Vinduet Lydenheder, der viser en samleenhed i 3D isometrisk oversigt. På listen over streams øverst i vinduet er der valgt en stream med fire kanaler. Listen med højttalere er under oversigten.

Opret et surround sound-miljø

Slut eksterne højttalere til din Mac eller en anden tilsluttet enhed til udgående lyd for at oprette et surround sound-miljø i et værelse i dit hjem.

Sådan indstiller du eksterne højttalere

Vinduet MIDI-studio, der viser flere MIDI-enheder i Hierarkisk oversigt.

Beskriv din MIDI-enhedskonfiguration visuelt

Når du har tilsluttet dine MIDI-enheder – f.eks. keyboards og sequencere – skal du bruge MIDI-studio til at arrangere enhederne og vise forbindelserne mellem dem.

Sådan indstiller du MIDI-enheder

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Indstil lyd og MIDI ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.